Receptenboekje

zaterdag 2 augustus 2008

Paksoi in oestersaus, gember en knoflook

Ingrediƫnten:
1 Paksoi (gewoon helemaal opsnijden, zonder het uiteinde)
3-4 teentjes knoflook, of (koelverse) knoflookpasta
2cm gember, geraspt
4 eetlepels oestersaus

Bereiding:
Volgt! (lekker met rijst en witvis in koriander en chili)
Gepost door De Slager op 12:40

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Nieuwere post Oudere post Homepage
Abonneren op: Reacties posten (Atom)

Blogarchief

  • ►  2022 (3)
    • ►  april (3)
  • ►  2021 (6)
    • ►  juni (2)
    • ►  mei (3)
    • ►  april (1)
  • ►  2020 (4)
    • ►  december (1)
    • ►  september (2)
    • ►  juli (1)
  • ►  2018 (2)
    • ►  januari (2)
  • ►  2017 (1)
    • ►  oktober (1)
  • ►  2011 (2)
    • ►  april (1)
    • ►  maart (1)
  • ►  2009 (1)
    • ►  mei (1)
  • ▼  2008 (6)
    • ▼  augustus (6)
      • Pasta alla Norma
      • Pasta met feta, kip, courgette en pijnboompitten
      • Witvis in koriander en chili
      • Paksoi in oestersaus, gember en knoflook
      • Kaas-Tijmrisotto met tuinbonen
      • Venkelrisotto

Musthaves

  • Goeie messen!

Over mij

De Slager
Mijn volledige profiel tonen
Thema Eenvoudig. Mogelijk gemaakt door Blogger.